• goldencrosshotels

Disclaimer

De Zorgalmanak

Hoewel aan alle vermeldingen en advertenties op deze website de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid van veroudering of anderszins foutieve publicatie. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De Zorgalmanak aanvaardt geen aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de vermeldingen c.q. advertenties. De vermeldingen c.q. advertenties dienen alleen ter informatie van de gebruiker.

 

De Zorgalmanak is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de webpagina's van derden, noch voor de privacybescherming op die websites, noch voor de diensten en producten die via die websites worden aangeboden. De Zorgalmanak behoudt zich het recht voor om iedere vermelding c.q. advertentie op enig moment te beeindigen.

 

Gebruik van afbeeldingen en informatie

Het is niet toegestaan de vermeldingen en advertenties, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de Zorgalmanak.

 

Contact

Voor vragen over de website of het melden van onjuistheden kunt u contact opnemen met de webheerder, te bereiken via e-mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.